top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Ompelimo CHARLie tarjoaa ompelu- ja suunnittelupalvelua sekä tekee alihankintaompelua. Myös valmiita tuotteita myynnissä nettikaupassa.  Ompelimon fyysinen sijainti on Salon Perniössä, mutta asiakkaat ovat tervetulleita kaikkialta; autolla pääsee ja posti sekä matkahuolto kulkee puolin ja toisin.
5698887D-B35D-461C-8054-36AC844239DC.jpg
Mittatilaus- ja korjausompelu

 

Ompelimo CHARLiesta on mahdollista tilata vaatteet juhlaan, arkeen ja urheiluun omien mittojesi ja mieltymystesi mukaan. Ota yhteyttä ja sovitaan aika suunnittelupalaveriin, mikä voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai FaceTime-videona.

Voit tuoda myös lempivaatteesi korjattavaksi ja näin lisätä niiden elinikää. Vetoketjut vaihtuvat takkeihin, housuihin ja haalareihin. Housut lyhenevät, juhlapuvut kapenevat ja monimutkaisemmatkin muokkaukset onnistuvat. 

 

 617E292C-0E08-474E-A941-156A5F83637B.jpg
Alihankinta

 

ompelimo CHARLiessa olen valmistanut muodostelmaluistelijoiden, yksinluistelijoiden sekä voimistelijoiden kilpailupukuja vuodesta 2005 lähtien. Vuonna 2018 aloin ommella pukuja sekä Herttahousuja alihankintana Pinkkiheidille. Tervetuloa tilaamaan Pinkkiheidistä puvut joukkueille. Ompelimo CHARLien ompelimossa voi teettää puvun jos olet yksinluistelija.

Ompelimolla on tällä hetkellä neljä alihankintayhteistyökumppania. Pinkkiheidi ja Liinalapsi, jolle valmistan Wompat -kantoreppuja. Keväällä 2021 aloitin yhteistyön HIMA Clothingin ja The Maker Bazaarin kanssa. 

Lisää alihankintatöitä otan mielellään vastaan.IMG_5355.JPEG
Nettikauppa

 

Nettikaupasta löytyy paljon tuotteita luisteluun. Voit tilata sieltä mm. harkkahelmoja, aluspuvut, säärystimet, hiuskoristeet, luistinpussit, teräsuojat, kassit ym. 

 

Voit myös tilata pelkät kankaat (lycrat, joustolycrat, ihokankaat, sifongit, joustosifongit, joustavat pitsit...).

bottom of page