ompelimo CHARLie

Ompelimo CHARLie tarjoaa ompelu- ja suunnittelupalvelua sekä tekee alihankintaompelua. Myös valmiita tuotteita myynnissä nettikaupassa.  Ompelimon fyysinen sijainti on Salon Perniössä, mutta asiakkaat ovat tervetulleita kaikkialta; autolla pääsee ja posti kulkee puolin ja toisin.
Mittatilaus- ja korjausompelu

 

Ompelimo CHARLiesta on mahdollista tilata vaatteet juhlaan, arkeen ja urheiluun omien mittojesi ja mieltymystesi mukaan. Ota yhteyttä ja sovitaan aika suunnittelupalaveriin, mikä voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai FaceTime-videona.

Voit tuoda myös lempivaatteesi korjattavaksi ja näin lisätä niiden elinikää. 

 

 Luistelu- ja voimistelupuvut

 

ompelimo CHARLie on valmistanut muodostelmaluistelijoiden, yksinluistelijoiden sekä voimistelijoiden kilpailupukuja vuodesta 2005 lähtien. Vuonna 2018 yritys alkoi valmistaa pukuja alihankintana Pinkkiheidille www.pinkkiheidi.fi. Tervetuloa tilaamaan Pinkkiheidistä puvut joukkueille. Ompelimo CHARLien ompelimossa voi teettää puvun jos olet yksinluistelija.Nettikauppa

 

Nettikaupasta löytyy paljon tuotteita luisteluun. Voit tilata sieltä mm. harkkahelmoja, aluspuvut, säärystimet, hiuskoristeet, luistinpussit, teräsuojat, kassit ym. 

 

Voit myös tilata pelkät kankaat (lycrat, joustolycrat, ihokankaat, sifongit, joustosifongit, joustavat pitsit...).

© 2023 by ADAM KANT / Call 123-456-7890 / info@mysite.com

  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now